• karta_stockholm_sv-jpg-1.jpg

Välkommen till Stockholm

loginn_sodermalarstrand-1-jpg-1.jpg
INFORMATION

LogInn ligger mitt på södermälarstrand, framför Münchenbryggeriet.
Södermälarstand Kajplats 16 Nära till allt, 10 min Nära till allt, 10 min promenad till Slussen.

Från Arlanda till Loginn Hotel

Det finns olika sätt att ta sig till Loginn Hotel. Det enklaste och snabbaste är att ta en taxi från flygplatsen direkt till vårt hotell, fast pris är 520 kr med Stockholm Taxi.Om du föredrar att åka kommunalt så kan du antingen ta Arlanda Express (280 kr, tåg) eller Flygbussarna (99 kr) till Centralstationen (T-centralen).
Om du har mycket bagage så är det lättast om du tar en taxi från city till oss, priset ligger runt 150 kr beroende på trafiken.
Om du redan har köpt ett SL access kort kan du ta färja nr 85, stannar nära Stadshuset, direkt till oss. (Det är inte möjligt att köpa biljett ombord, du kan endast åka med SL access kort eller enkelbiljett.) Du kan också ta tunnelbanan från T-centralen, Röd linje, till Mariatorget. Följ pilarna mot utgången Torkel Knutssonsgatan. Ta till höger efter utgången och följ Torkel Knutssonsgatan nedför backen mot kajen, ca 10 minuter, till vårt hotell.Att gå från Centralstationen är inte att rekommendera. Det tar ca 40 minuter och om du har mycket bagage så blir det tungt då det finns flera trappor längst vägen och även risk att gå vilse i city eller Gamla stan.